Over

HOME >> OVER

OVER TOOTS - AMBASSADEUR - GOYCK

TOOTS

TOOTS

Trots Belgisch bier! 

 

‘TOOTS’-bier is een fier en optimistisch bier en is genoemd naar misschien wel onze grootste Belgische artiest: TOOTS Thielemans. Het is een pittig en licht verteerbaar bier van hoge gisting (4.7%alc.).

TOOTS heeft een verrassende citrus-neus en een fruitig aroma dankzij zijn unieke recept met gerste- en tarwemout en de dry-hopping met Nieuw-Zeelandse Nelson Sauvin Hop.

GOYCK

 

GOYCK‘ is een uniek mengbier waarbij Gooikenaars Geert Lindemans en Koenraad Goddeau op zoek gingen naar een perfecte balans tussen hogegistingsbier TOOTS en de fijne malse LAMBIC van spontane gisting van brouwerij Lindemans te Vlezenbeek.

Het resultaat is een uniek Pajots streekbier dat aangenaam verfrissend en dorstlessend is en waarin zowel ‘TOOTS’ als ons typisch streekbier ‘LAMBIC’ mooi vertegenwoordigd zitten. ‘GOYCK’ heeft een alcoholgehalte van slechts 5,5% en leent zich uitermate als smakelijk biergezelschap voor alle gelegenheden en seizoenen !

‘GOYCK’ is een verwijzing naar de oude schrijfwijze van de naam van ons mooie dorp, een dorp en een bier om trots op te zijn !

GOYCK
AMBASSADEUR

Belgisch AmBassadeur Bier
… Is gebrouwen volgens een uniek recept.

Kenmerkend voor dit recept is de toepassing van ‘green hopping’ met plukverse hop. Het exclusieve Belgische AmBassadeur Bier wordt slechts eenmaal per jaar tijdens de hopoogst gebrouwen en dankt zijn authentieke karakter en uitgesproken hopsmaak aan de wereldbefaamde Saazer-Saazer hopvariëteit uit de Tjechische ‘Golden Creek’ vallei.

Belgisch AmBassadeur Bier staat garant voor een uitzonderlijke bierensensatie.